Filtrera på typ av inlägg
Filtrera på skadedjur

Sorkfeber när sorkar tar sig in i huset

Sorkar kan ställa till stor skada i trädgården med uppgrävda gräsmattor och växter som dör. Tyvärr stannar inte alltid sorkproblem där - sorkarna kan på vintern även söka sig in i byggnader och förutom otrevligheter som spillning göra människor riktigt sjuka i sorkfeber.
Läs mer

Mest sedda


Tidigare inlägg

Nyhet: Multi X - utmanare till Multi-kill musfälla

Under mycket lång tid har det bara funnits en elektrisk musfälla för multifångst - Victor Multikill. Nu har det äntligen kommit en utmanare, TheVault Multi X. Vi har testat nya Multi X och kan konstatera att den tar ett rejält kliv framåt.
Läs mer

Tätning av hus mot möss

En helt tät byggnad kan göra att du slipper problem med möss helt och hållet. Tyvärr är oftast inte ens nybyggda moderna hus täta nog att hålla möss ute. Vi går igenom hur du kan täta huset med nya smarta material och på så vis långsiktigt hålla mössen ute där de hör hemma.
Läs mer

Så fungerar en elektrisk musfälla

Elektriska musfällor har de senaste åren blivit mer och mer populära, i mångt och mycket har de tagit över efter gamla trotjänare som klassiska slagfällor. ‘Elektrisk musfälla’ låter ju modern och praktisk, men hur fungerar den tekniskt, i praktiken och vad är fördelarna?
Läs mer

Snigelmedel - nyheter som får sniglar att darra

Nya regnfasta snigelpellets, ny dosering som ger dubbelt så stor behandlat yta med samma mängd snigelmedel. Vi går igenom allt du behöver veta om snigelmedel - det smidigaste, mest prisvärda och kanske enda riktiga utmanaren av mördarsniglarnas herravälde.
Läs mer

Mördarsniglarna är här!

Skinande vårsol som fått upp marktemperaturen till 4-5 grader och därefter regn gör att mördarsniglarna kryper fram. Vill du undvika en invasion är det dags att börja bekämpa.
Läs mer

Starkaste myggmedlet - rätt val för fiske och jakt

Myggor kan förvandla den bästa fisketuren till en mardröm. Vill du kunna njuta av naturen i myggland krävs ett riktigt bra och starkt myggmedel - det har vi äntligen hittat!
Läs mer

Bekämpning av vanlig eller långsprötad silverfisk?

Silverfisk som silverfisk? Inte riktigt faktiskt - det finns två olika arter av silverfisk, vanlig och långsprötad, och vilken det är avgör vilken skada de gör och var du hittar dem. Vi går också igenom hur du kan bekämpa båda sorters silverfiskar effektivt och praktiskt.
Läs mer

Förberedelse inför sanering av vägglöss - checklista

Har du en sanering av vägglöss planerad för ditt hem? Du ska inte få panik och kasta ut alla möbler. Men för att saneringen ska bli lyckad finns det några saker du faktiskt bör göra.
Läs mer

Vägglöss - spår och vanliga gömställen

Om du fått mystiska bett och misstänker vägglöss så kan du göra en egen inspektion för att fastställa om det är vägglöss. Då hjälper det att veta vilka spår vägglöss lämnar efter sig och vägglössens gömställen.     
Läs mer

Så använder du Nemaslug mot sniglar

Att framgångsrikt använda och behandla med Nemaslug kräver lite förberedelse och kunskap. Här har vi samlat instruktioner och tips för att effektivt bekämpa sniglar med Nemaslug.
Läs mer

Så ser du om det är råttor eller möss på besök

För att kunna bekämpa på rätt sätt är det viktigt att veta om det är möss eller råttor du har på besök. Vi visar de enklaste sätten att ta reda på om det är råttor eller möss. Det finns skillnader i spår som tydligt visar vilken gnagare det rör sig om.
Läs mer

Myror i huset - detta kan du göra

En ensam myra finner något sött och lägger ut ett doftspår som gör att hela myrkolonin följer efter. Plötsligt är det en invasion av myror och ett myrstråk genom huset, oftast rakt in i köket där de flesta godsaker finns. Vi visar hur du blir av med myrorna i huset.
Läs mer

Använd musfällor som ett proffs

Det handlar inte bara om den bästa musfällan… För att lyckas med musfällor så gäller det att använda dem på rätt sätt. Här samlar vi tips kring musfällor som vi brukar dela med kunder som råkat på svårfångade möss.
Läs mer

Topp 5 tips för att lyckas med myrdosor

Myrdosor är oftast det bästa sättet att stoppa ett myrangrepp inomhus. En myrdosa dödar inte bara de myror som hittar in i själva dosan utan myror tar också med förgiftat bete hem som dödar hela myrboet. Se våra bästa tips för att nå framgång med myrdosor.
Läs mer
Copyright © 2022 Stick AB
To top