Om Aries

Aries® är ett tyskt familjeföretag med fokus på ekologiska produkter. Aries firade 30-årsjubileum 2018 och har varit pionjärer inom bio- och ekologiska produkter mot skadedjur sedan starten. 

 

Aries har främst produkter för att bli av med skadedjur som klädesmal, silverfiskar, myror och flugor. Aries har utvecklats och har idag även produkter inom biokosmetik, till och med bio-halstabletter med smak av äkta ingefära eller isländsk mossa och bihonung.

Aries innebär omtanke för miljö och natur. Med Aries kan du slippa skadedjur effektivt, ekologiskt och framförallt med ett rent samvete med miljön i åtanke. Många av Aries produkter bygger på avancerade feromon (dofter) som används för att attrahera och fånga skadedjur. Ekologiska produkter behöver inte innebära giftfritt, men i Aries fall gör de det. Istället för att döda insekter med gift så används till exempel klisterfällor. 

Effektivt mot skadedjur men samtidigt juste mot naturen och säkert för dig, barn och husdjur!

Aries logo

Aries har genom åren vunnit flertalet prestigefyllda priser, till exempel för Bästa Nya Produkt på den stora Biofach-Messe 2011. Aries har också säkerställt att deras produkter har viktiga certifieringar som motsvarar de höga krav man har på miljö- och social standard. Ett exempel på en sådan certifiering är CSE.

 

Ekologiskt för hemmet

En produkt från Aries som är omåttligt uppskattad är Mottlock klädesmalfälla. Mottlock attraherar de fyra vanligaste arterna av klädse- och pälsmal med ett avancerat feromon som liknar könsmogna honmalar. Malarna fastnar sedan i ett klisterpapper.

Enkelt, elegant och helt utan gifter eller farliga ämnen. Ett utmärkt exempel på skadedjursbekämpning som Aries vill se den.

Copyright © 2021 Stick AB
To top