Om Goodnature

Det Nya Zeeländska Goodnature® är främst känt för sina kolsyrefällor mot möss och råttor. De representerar ett nytt, miljömedvetet och smart sätt att angripa skadedjur med sin ledande produkt Goodnature A24.

Goodnature logo

När vi första gången träffade representanter från Goodnature och fick en demonstration av den nya kolsyrefällan så var vi begeistrade. Flera år senare består känslan! Goodnature A24 är en fantastisk produkt som är väl värd alla priser den därefter vunnit. Vi är också stolta över att vi var först att ta Goodnature hela vägen från Nya Zeeland till Sverige. Sedan dess har många nöjda kunder köpt Goodnatures fällor på Stick.se.    

Goodnature startade med ambitionen att skydda hotade arter, både på Nya Zeeland och andra håll i världen. I praktiken innebar detta att få kontroll på en rad skadedjur som hotar många känsliga arters överlevnad, till exempel råttor, mård mm. Skadedjursbekämpning enligt Goodnature ska vara snäll, den behöver inte baseras på obehagliga gifter, skadedjursproblem kan istället lösas med humana fällor som är automatiska samt lätta och säkra att använda. 

Goodnature är världskända för sin unika produkt Goodnature A24, en automatisk kolsyrefälla mot råttor och möss samt med en uppsjö av smarta tillbehör. Som produkt är Goodnatures produkter enastående, de har ett genomgående tänk, kvalitet och kombinerar funktionen med design på ett elegant sätt. 

 

Världsunik produkt: Goodnature A24 

Med Goodnature A24 kan du som användare njuta av följande unika fördelar:

Automatik som gör att du får mer “bang, bang, bang... for the buck”, kolsyrefällan tar hela 24 fångster per laddning.

Humant avlivande av skadedjur då gnagare dör omedelbart och därmed smärtfritt när fällan löser ut. Testade och uppfyller högsta internationella standard.

Konstant tryck på de skadedjur du bekämpar. Goodnature fällan varken sover eller tar pauser, medan du kan fokusera på andra mer givande aktiviteter än att jaga gnagare. 

Lättanvända produkter där Goodnature har tagit sin tid att lösa problem på ett nytt smart sätt så att användaren ska slippa krångel.

Byggt för hållbarhet både vad det gäller hållbarhet i tid, väder (kan till och med användas utomhus i upp till -25 graders temperatur), såväl som miljömässigt.

Säkerhet för användare, husdjur och andra arter som du inte avser bekämpa. Fällorna är byggda för att bekämpa råttor och möss, inget annat.

Med andra ord en kompromisslös fälla som gör bekämpning lätt.

Goodnature A24 monterad

 

 

Copyright © 2021 Stick AB
To top