Om TheVault

TheVault represterar teknologisk höjd i skadedjurssegmentet. Med flera framgångsrika elektroniska produkter har TheVault etablerat sig som ett varumärke att räkna med. 

 

TheVault började med att producera fångstmedel för möss och råttor, det lite udda namnet “TheVault” ska komma av själva fångstvalvet där gnagare fångades.

Varumärket har ett fokuserat sortiment med fällor för möss och råttor samt även skrämmare mot bl.a. smågnagare och ormar.

TheVault har kvalitativa tekniska produkter mot skadedjur och som ett tämligen nytt “uppstickar”-varumärke ofta mycket prisvärda sådana. TheVaults produkter har generellt smarta tekniska lösningar, exempelvis deras elektriska musfällor som kan delas på mitten så att de kan tvättas av direkt i rinnande vatten. 

TheVault logo

Patenterad orm- och sorkskrämmare 

En av TheVaults första och mest framgångsrika produkter i Norden är TheVault Vibrationsskrämma mot gnagare och orm. Att Sverige är ormtätt kombinerat med att ormar är fredade visade sig vara ett lyckoskott för en produkt som skrämmer bort orm utan att skada eller påverka ormarna. 

Ormskrämman nyttjar en patenterad teknologi för att skapa infraljud som sprids i marken och för ormar och smågnagare påminner om hotfulla vibrationer som större djur kan ge upphov till, som de lärt sig fly från för att undvika skador.

TheVault brand

Copyright © 2021 Stick AB
To top