Om Victor

Amerikanska Victor® är ett av de äldsta varumärkena i skadedjursbranschen. Redan 1898 tog Victor marknaden med storm med sin då revolutionerande slagfälla. Victor har fortsatt sin innovationsbana och är idag störst inom elektroniska fällor för möss och råttor.

Ett av få varumärken som kan stoltsera med att ha funnits över tre århundraden, om än kort i två av dessa. Den infällda musen i logotypens “V” är möjligtvis en hyllning till hur historien om Victor började, med en innovativ och för sin tid revolutionerande slagfälla daterad år 1898.

Idag ägs Victor av Woodstream Corp. en av de absoluta giganterna vad gäller skadedjursprodukter på den globala marknaden. Ett annat av Woodstreams varumärken som  är välkänt i Sverige är Mosquito Magnet® som gör effektiva myggfångare.  

Victor (eller Victor Pest som de även omnämns) är ett varumärke som står för hög kvalitet, innovativa produkter och en bredd som motsvarar många behov relaterade till att bli av med skadedjur.

Victor gör produkter för att slippa gnagare (råttor, möss och mullvadar) och ormar. Sortimentet innefattar allt från enkla slagfällor till Wi-Fi-uppkopplade elektroniska fällor, specialanpassade lockbeten, ultraljudsskrämmare och doftmedel som avskräcker ormar.

Victor logo vertical

 

Köp Victor-produkter om du vill vara säker på att få moderna och funktionella produkter av hög kvalitet och säkerhet.

 

Den första “multi-kill”-fällan för möss 

En av Victors ledande produkter är den elektriska musfällan Victor Multi-kill. Det som skiljer multi-kill från mängden musfällor är att den kan ta upp till 10 möss åt gången tack vare en roterande fångstkammare.

Med Victor Multi-kill kan du minska antalet fällor och njuta av god sömn med vetskapen att fällan inte slutar efter första musen utan fortsätter natten igenom. Eller att fällan kan fortsätta över tid om det till exempel är en stuga eller ett sommarställe som ska skyddas. Produkten har inte funnits sedan 1898 men är ett steg i att efterleva Victors slogan: “Outsmarting Rodents Since 1898”.

 

Victor Multikill perspective

Copyright © 2021 Stick AB
To top