Nyhet: Thermacell Halo skyddar uteplatsen

  Thermacell Halo nyhet

  Äntligen har det kommit en myggmaskin där funktionalitet gifts med designkänsla och skapar ett ha-begär som sträcker sig utöver det direkta behovet. Thermacells nyhet för 2017 “Halo” liknar mest en ny lansering av Apple eller Sonos.

  Thermacell Halo bygger på samma teknologi som den portabla mindre kusinen Thermacell MR150, och skapar på ungefär 5 minuter en 20 m2 stor skyddszon som luktfritt men bestämt avvisar mygg och knott.

  Den stora skillnaden från MR150 är att Halo har som huvudsaklig uppgift som diskret och stationär enhet, de funktioner som anpassats för stationär användning är bland annat:

  • 48 timmars drifttid, från MR150s 12 timmar, tack vare att fyra butanpatroner kan laddas samtidigt
  • Lock som ger väderskydd
  • Design som passar de flesta typer av placering  

   

  Smart teknologi

  Jag erkänner att vi blev lite besvikna när vi läste “ZoneCheck” och kanske naivt och lite teknologiskadade hoppades på zonavkänning i realtid med optimering av verkansområdet - så fungerar inte ZoneCheck. Det kanske kommer nästa år får vi hoppas...

  ZoneCheck funktionen indikerar med ljus att enheten är verksam och i vilket område den ger maximal effekt. Den visar också när det är dags att byta patroner och när maskinen är i full drift och därmed har en fullvärdig skyddszon.

  ...lite besvikna när vi läste “ZoneCheck”...hoppades på zonavkänning i realtid med optimering av verkansområdet 

   

  Större skyddszon önskvärt

  Den enda nackdelen vi ser med Halo är att man inte valt att även utöka verkansområdet och göra det större än de portabla enheternas. Maskinen begränsas till att skapa en sfär av myggskydd om 20 m2 där man har 96% myggskydd. För användning kring uteplatser, altaner, restauranger eller trädgård i allmänhet så är 20 kvadratmeter i minsta laget. Samtidigt gör priset att man med gott samvete kan köpa två Halo till samma eller lägre totalpris än en maskin för större ytor.

  ...kan köpa två Halo till samma eller lägre totalpris än en maskin för större ytor 

   

  Funktionalitet möter ren design

  Halo kommer i svart och vitt och smälter väl in med inredningen likt ett Sonos-system eller en AppleTV. Allt onödigt i form av överflödiga knappar, konstiga designelement har fått lämna plats för minimalism som endast tillåter vad funktionen kräver.

  Produkten är anpassad för att inte vara mer synlig än den behöver vara, samtidigt som den är helt luktfri och ljudlös. Användaren ska helt enkelt inte märka att den finns där, förutom att myggen håller sig borta såklart.

  ...smälter väl in med inredningen likt ett Sonos-system eller en AppleTV 

   

  Betyg

  Thermacell Halo kommer i svart eller vit och säljs för ca. 699 kr hos svenska återförsäljare, ett högst rimligt pris för en skyddszon om 20 kvadratmeter och en drifttid på 48 timmar.

  En fördel för konsumenter är att Halo använder samma refill i form av myggmedelsmatta och patron som storsäljaren Thermacell MR150 och Thermacell MR450 som är ytterligare en produktnyhet för 2017 (en lite mer rugged version av MR150).

  För att summera; 48 timmars drifttid, väderskydd, grym design och dessutom till ett bra pris - vi tycker att Halo är en riktigt bra nyhet.

   48 timmars drifttid, väderskydd, grym design och dessutom till ett bra pris 

  Stick.se vågar säga att detta är den största produktnyheten vad gäller myggmaskiner 2017 och vi tror att Halo kommer att bli ett mycket populärt tillskott till många uteplatser i sommar!

  Vill du läsa mer om hur du slipper mygg eller köpa produkter mot myggor?

  Relaterade produkter
  Copyright © 2024 Stick AB
  To top