Värdekit - Stick + Myrr mot myror

Komplett rabatterat paket för bekämpning av myror
Värdekit - Stick + Myrr mot myror
339 kr
Köp
Snabb leverans: 1-2 dagar
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Beskrivning
Dokument
Förpackning

Rabatterad paketprodukt för bekämpning av myror:

  • Allt du behöver för att bekämpa myror inomhus
  • Utvalda högkvalitativa produkter

Så gör du

  1. Spruta direkt på myror, myrbon för att omedelbart bekämpa alternativt spruta i förebyggande syfte på platser du vill skydda med Stick insektspray kryp 500ml.
  2. Placera ut Myrr® myrdosa där du observerat myror eller myrstråk. Myrorna tar sedan själva med myrgiftet från dosan till boet och myrboet utplånas.

 Tips: Bäst verkan fås när bekämpningen sätts in tidigt d.v.s. så snart du observerat myrorna. Se till att myrorna inte har tillgång till annan föda under bekämpningen som t.ex. (matrester, brödsmulor, sylt, socker m.m.). 


Viktig produktinformation: Använd växtskyddsmedel och biocider med försiktighet. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning. Se vardera ingående produkt för mer information.


Myrr® myrdosa 2-pack - 3 st
Stick® Insektspray kryp 500ml - 1 st
3st Myrr® myrdosa (2-pack), 1st Myrr® Spray 500ml
Kundrecensioner
Tar bort myrorna snabbt o effektivt
Verifierad köpare
Bra paket. Nu skall myrorna bort !!

Vanliga frågor

Myrdosan fungerar ej

Jag har ställt ut en Myr Effekt dosa men myrorna verkar inte ta för sig av innehållet, fungerar den inte?

Förutsatt att du aktiverat dosan korrekt kan det bero på två saker:

  1. Tidigt på sommaren i samband med parningssäsongen matas inte myrlarver med kolhydratrik föda (vilket är innehållet i Myr Effekt) utan istället med proteinrik föda. När myrornas svärming är över (några dagar till ett par veckor) så bör de börja äta ur dosan igen.
  2. Om man har andra "konkurrerande" söta födoämnen tillgängliga för myrorna så finns risken att de tar dessa istället för lockmedlet. Se till att rensa bort all eventuell annan föda och placera myrdosan direkt i myrstråket. 
Bekämpa svärmande myror

Hur blir jag av med alla svärmande flygmyror i och kring huset?

Många upplever att de fått ett enormt och plötsligt myrproblem när bevingade myror dyker upp överallt. Detta är dock inte alls något ovanligt och behöver inte alls innebär att man har några som helst myrproblem i eller runt sitt hus.

Under parningen eller svärmningen är det fullt av bevingade myror, denna period är dock endast ett par dagar lång - därefter försvinner svärmarna.

Utomhus kan man inte göra så mycket åt de svärmande myrorna men kom ihåg att endast rör sig om ett par dagar. Om du vill bli av med svärmande myror inomhus är det enklaste att först öppna upp varpå de flesta myrorna söker sig ut, därefter kan du använda myrspray på dem som stannat kvar inne.

Myrdosor och husdjur

Är Myrr Effekt myrdosa säkert att använda när jag har husdjur som hund och katt?

Ja, myrdosan är konstruerad så att husdjur inte ska kunna komma i kontakt med lockbetet. Endast myrorna kommer åt lockbetet varpå de för med det till sitt bo och utplånar myrsamhället.

Myrr och husdjur

Är det farligt om husdjur får i sig Myrr-pulver?

Deltametrin som Myrr innehåller är giftigt även för katter och hundar om de får i sig en större mängd. Dessutom är koncentrationen av deltametrin väldigt låg i myrmedelsprodukter, vilket sammantaget medför att risken för förgiftning är låg.

Men har man husdjur ska man alltid försöka att placera medlet på ett sätt som gör det otillgängligt för barn och husdjur.

Myrmedel skada människa

Är det farligt om man får i sig myrmedel, MYRR eller liknande?

Enligt Giftinformationscentralen är innehållet i myrdosor och myrmedel i regel ofarligt om man endast fått i sig en mindre mängd. Om det är ett barn som fått i sig medlet, man har förtärt en större mängd, eller man ser tecken på allmänpåverkan rekommenderar vi att man antingen kontaktar:

  • 112 och begär giftinformation, eller, 
  • i mindre akuta fall, ringer Giftinformationscentralens direktnummer 010-4566700
Myrdosa skada människa

Är det farligt om man får i sig myrmedel från myrdosor?

Enligt Giftinformationscentralen är innehållet i myrdosor i regel ofarligt om man endast fått i sig en mindre mängd. Dosorna innehåller oftast också bittermedel för att husdjur och barn ska undvika att förtära innehållet.

Om det är ett barn som fått i sig medlet, man har förtärt en större mängd, eller man ser tecken på allmänpåverkan rekommenderar vi att man antingen kontaktar:

  • 112 och begär giftinformation, eller, 
  • i mindre akuta fall, ringer Giftinformationscentralens direktnummer 010-4566700
Relaterade produkter
Copyright © 2024 Stick AB
To top