Uggla med rörligt huvud

Naturtrogen uggla för att skrämma bort fåglar och gnagare
Uggla med rörligt huvud
229 kr
Finns i lager
Upp till 7 dagars leveranstid
.
Upp till 7 dagars leveranstid
Beskrivning
Dokument
Förpackning
  • Långsiktigt effektiv mot fåglar och ex. gnagare
  • Naturtrogen och med rörligt huvud
  • Förberedd för montering 

Så fungerar den

Naturtrogen rovfågel som genom naturtroget utseende och rörelse effektivt skrämmer bort fiskmåsar, duvor, skator, de flesta andra fåglar samt även gnagare som råttor och möss.

Biologiskt relevant utseende, ljud, eller beteende (exempelvis rörligt huvud) fungerar som naturliga varningssignaler för vissa arter. Ugglor är ett naturligt hot i hela Sverige mot i stort sett alla fåglar och gnagare.

Ugglan är ett effektivt sätt att hålla bil, båt, hustak, takfönster, utemöbler, balkong med mer fria från förorenande fåglar. Effektiv mot måsar, duvor, skator, kråkor, gäss, änder och andra fåglar.

Tack vare skrämselfunktion (rörelse) som aktiveras av vinden minskar risken att fåglar vänjer sig vid ugglan och den har därför effekt under lång tid.

Så gör du

  1. Placera ugglan väl synligt men gärna så att den inte är synlig från alla vinklar för fåglar. En naturtrogen placering är att föredra. 
  2. Montering sker enkelt på exempelvis en träyta då ugglan är förberedd för montering i foten. Ugglan kan också fästas på exempelvis en stolpe.
  3. Ibland hjälper det att flytta ugglan om du upplever att fåglar "vant" sig vid ugglan.

MotFågel Uggla med rörligt huvud. Varumärke: Greenline. 
Höjd 375 mm
Bredd 180 mm.
Vikt 400 g.


 Observera: fåglar i stadsmiljö är svårskrämda, ex. duvor. För att bli av med dessa rekommenderas en kombination av flera typer av bekämpning, utöver ugglan ex. också fågelpiggar och fågelavvisande gel.


 1 st Ugglan med rörligt huvud
Relaterade produkter
Copyright © 2019 Stick AB
To top