Om RED No1

Fräscha och väldoftande hem med naturprodukter i form av rödcederträ. 100% naturligt innehåll som dessutom på ett naturligt sätt motverkar skadedjur - nästan för bra för att vara sant.  

 

Logotypen ska representera den sågklinga som man till en början använde för att såga rödcederträ - främst då för industriella ändamål och möbeltillverkning bland annat. Den illustrerar också naturen, djurliv och rödcederträden Juniperus Virginiana som ligger till grund för de naturprodukter som RED No1 tillverkar.

RED No1 innefattar en mängd olika produkter av rödcederträ som är sågat i alla tänkbara former, samt ren rödcederolja som utvinns ur de delar som blir över efter sågning. En förnyelsebar process när nya träd planteras och produktion där alla delar tas tillvara.

Rödceder har använts av människor ända sedan egyptiernas tid. RED No1 är idag ett varumärke i tiden samtidigt som materialen som skapas är tidlösa och kan nyttjas över generationer.

Nordbor och svenskar i synnerhet är kända för att lägga stor vikt vid ett rent och trivsamt hem. Troligtvis för att vi spenderar en stor del av vår tid och av året inomhus. Kanske därför är också RED No1s produkter så populära just i Sverige.

RED No1 logo

Naturliga produkter för hemmet

Två produkter från RED No1 vill vi speciellt lyfta fram som vi vet att många kunder uppskattar:

Rödcederträ hängare

Ett måste i garderoben för en frisk doft och hygienisk klädesförvaring. Hängarna av Juniperus Virginiana är laddade med terpener som avger doft och passar perfekt att hänga i garderoben eller hallen för ett väldoftande välkomnande.

Rödceder flispåsar

Allt tas tillvara i tillverkningen av RED No1s produkter, även sågspånen. Det är dessa som packas i tygåsar och blir “flispåsar”. En välgörande doftgivare som passar perfekt i badrummet eller hallen, också som ett dekorativt inslag.

Rödceder hängare mm

Copyright © 2022 Stick AB
To top