Visa alla blogginlägg

    Visar inlägg från Oktober 2018

    Bekämpa möss - så gör du

    Möss kontaminerar matvaror och kan bita sönder elkablar som startar bränder. Att bekämpa möss innebär att avlägsna möss från miljöer där de gör skada, framförallt i våra hem och i livsmedelshantering. Vi går igenom A-Ö i hur möss bekämpas.
    Läs mer

    Musfällor - vanliga frågor (FAQ)

    Vilken musfälla är bäst? Måste musfällor vara godkända av Naturvårdsverket för att du ska få använda dem? Här svarar vi på bra frågor från kunder så att du ta del av svaren och få veta allt värt att veta om musfällor!
    Läs mer

    Spår efter möss

    Möss lämnar oftast distinkta och tydliga spår. Spåren hjälper dig att ta reda på om du har problem med just möss, eller om det är något annat djur. Musspåren ger också viktiga ledtrådar som kan hjälpa dig att hitta och bekämpa mössen på bästa sätt.
    Läs mer

    Möss i väggarna - vanliga gömställen

    Kanske har du hört konstiga skrapljud från väggarna på natten? Då gäller det att hitta var mössen gömmer sig för att kunna bli av med dem snabbt. Vi avslöjar mössens vanliga gömställen i huset så att du vet var du ska leta.
    Läs mer

    Möss i huset på höst och vinter

    Det är inte bara vi människor som söker oss in i värmen på hösten när vintern närmar sig. För möss väger tillgång till föda och värme plötsligt tyngre än rädslan för oss människor. Vi visar de vanligaste ställen som möss kommer in och ger dig en checklista som hjälper dig att stoppa mössen från att komma in.
    Läs mer

    Naturliga fiender till möss

    Nästan alla djur har naturliga fiender, möss har massor av fiender. Vi listar mössens värsta fiender och visar dessutom hur du kan använda mössens rädsla för att skrämma bort möss effektivt kring ditt hem.
    Läs mer

    Bäst bete för möss och musfällor

    Det handlar inte bara om att ha den bästa musfällan, det gäller också att använda rätt bete. Här får du en översikt på alla de bästa lockbetena som garanterat får mössen till fällan. Du får också några konkreta tips på hur du bäst använder betet.
    Läs mer

    Mest sedda


    Copyright © 2024 Stick AB
    To top