Filtrera på typ av inlägg
  Filtrera på skadedjur

  Topp 5 tips för att lyckas med myrdosor

  Myrdosor är oftast det bästa sättet att stoppa ett myrangrepp inomhus. En myrdosa dödar inte bara de myror som hittar in i själva dosan utan myror tar också med förgiftat bete hem som dödar hela myrboet. Se våra bästa tips för att nå framgång med myrdosor.
  Läs mer

  Mest sedda


  Tidigare inlägg

  Silverfiskar i sängen? Här är lösningen

  Det händer att skadedjur som silverfisk är fräcka nog att dyka upp i sängen. Ett intrång i det mest privata och fruktansvärt obehagligt tycker de flesta. Vi visar varför silverfiskar söker sig till sängen och hur du kan få bort dem snabbt och enkelt.
  Läs mer

  Hål i trädgården av olika djur

  Har du hittat ett mystiskt hål i gräsmattan och undrar vilket djur som gjort det? I bästa fall är det hål från daggmaskar, i värsta fall är det råttor som flyttat in. Vi går igenom alla typer av hål som olika djur gör, beskriver hur de ser ut och har bilder så att du enkelt kan jämföra.
  Läs mer

  Snigelmedel: Köp rätt snigelgift

  Nya regnfasta snigelpellets, ny dosering som ger dubbelt så stor behandlat yta med samma mängd snigelmedel. Vi går igenom allt du behöver veta om snigelmedel - det smidigaste, mest prisvärda och kanske enda riktiga utmanaren av mördarsniglarnas herravälde.
  Läs mer

  Myror i huset - detta kan du göra

  En ensam myra finner något sött och lägger ut ett doftspår som gör att hela myrkolonin följer efter. Plötsligt är det en invasion av myror och ett myrstråk genom huset, oftast rakt in i köket där de flesta godsaker finns. Vi visar hur du blir av med myrorna i huset.
  Läs mer

  Råtthål i gräsmattan?

  Råttor gräver ofta och gärna hål i marken. Lär dig känna igen råttornas hål så kan du snabbt sätta in bekämpningsåtgärder om du drabbas och därmed slippa större råttproblem i både trädgård och hemmet.
  Läs mer

  Fridlysta (skade)djur i Sverige

  I Sverige är ungefär 1% av de kända växt- och djurarterna fridlysta. Om du i din iver att bli av med skadedjur ger dig på något av dessa så kan både samvete och plånbok ta stryk.
  Läs mer

  Smart svensk doftätare tar bort odörer

  En duk i soprummet eller den fuktiga källaren som tar bort alla odörer. Håller flera år, fläckar inte och luktar inte såklart. För bra för att vara sant? Det är det inte, läs mer om den nya svenska innovationen Smellsfine.
  Läs mer

  Så bekämpar du flugor i huset

  Invasion av flugor i huset? Risken finns att flugorna kontaminerar mat med farliga smittämnen. Så du bör försöka få bort flugorna omgående. Vi går igenom vilka flugor som sprider smittor, var dessa flugor kläcks och såklart hur du bekämpar dem enkelt.
  Läs mer

  Tätning av hus mot möss

  En tätad byggnad kan göra att du slipper problem med möss helt och hållet. Tyvärr är oftast inte ens nybyggda moderna hus täta nog att hålla möss ute. Vi går igenom hur du kan täta huset med nya smarta material och på så vis långsiktigt hålla mössen ute där de hör hemma.
  Läs mer

  Grävling under huset - vad göra?

  Det är inte alltid så tydligt som på bilden att en grävling flyttat in. Vi visar vilka tecken du ska leta efter, samt visar hur du kan hindra grävlingarna eller i värsta fall bli av med dem om de redan bosatt sig på platsen.
  Läs mer

  Sorkfeber när sorkar tar sig in i huset

  Sorkar kan ställa till stor skada i trädgården med uppgrävda gräsmattor och växter som dör. Tyvärr stannar inte alltid sorkproblem där - sorkarna kan på vintern även söka sig in i byggnader och förutom otrevligheter som spillning göra människor riktigt sjuka i sorkfeber.
  Läs mer

  Är insektsmedel farliga för husdjur?

  När du vill bli av med skadedjur är insektsmedel ofta en smidig lösning. Men är insektsmedel farligt för din katt (eller hund)? Här går vi igenom säker användning av insektsspray, vilka som kan vara farliga för husdjur och andra risker att tänka på.
  Läs mer

  Bli av med maskrosor

  När vi tänker på ogräs är maskrosor ofta det vi tänker på allra först. Många trädgårdsägare ägnar stor del av sommaren åt att försöka bekämpa maskrosor. Här följer bra tips för att bli av med maskrosor effektivt samt förslag på vad du kan göra med maskrosorna du skördat.
  Läs mer

  Nyhet: Multi X - utmanare till Multi-kill musfälla

  Under mycket lång tid har det bara funnits en elektrisk musfälla för multifångst - Victor Multikill. Nu har det äntligen kommit en utmanare, TheVault Multi X. Vi har testat nya Multi X och kan konstatera att den tar ett rejält kliv framåt.
  Läs mer

  Fågelspillning förstör bilens lack

  Fågelskit på bilen ser inte bara tråkigt ut, det riskerar även att fräta sönder bilens lack. Alltså betydligt värre och något som inte enkelt går att tvätta bort när skadan väl är skedd. Vi går igenom sätt du kan skydda din bil på enkla sätt.
  Läs mer
  Copyright © 2024 Stick AB
  To top